TuotteetVenäläinen Meetvursti
 
Venäläinen Meetvursti
Lisäaineeton meetvursti
Siluetti
Salamit
Kylmäsavupaistit
Luomumeetvursti
Snack Salamit
Kärkkäri
Vältärasvaa.fi
Horeca-pakkaukset
Kausituotteet

Venäläinen Meetvursti - aidolla reseptillä jo yli 60 vuotta

Kotivaran makkaramestarit saivat käsiinsä Pietarin kautta Suomeen tulleen venäläistyyppisen meetvurstin reseptin syksyllä 1950. Maku osoittautui oivalliseksi, ja myyntiin Venäläisen meetvurstin valmistus aloitettiin heti seuraavana vuonna.

Herkullinen resepti ja huolellinen kypsytys hailuotolaisen leppäpuun pehmeässä aromissa ovat tehneet tuotteesta suomalaisten suosikkimeetvurstin. Kokeile!

 

 

 

 

Venäläinen Meetvursti

Helposti aukeava ja uudelleensuljettava siivupakkaus 170 grammaa. Noin 40 siivua. Laktoositon, gluteeniton, maidoton.

Aito hailuotolaisen leppäpuun pehmeässä aromissa hitaasti ja huolella kypsytetty Kotivaran Venäläinen meetvursti, jota on valmistettu jo yli 60 vuoden ajan! Herkullisten siivujen mausteina maistuvat perinteiseen reseptiin kuuluvina mm. pippurit, korianteri ja sinapinsiemen. Hyvä voimakas maku sopii niin voileivälle kuin ruoanlaittoon.

Venäläisen meetvurstin rasiapakkaus on helppo avata ja sulkea uudelleen. Pakkauksen avulla on vähennetty selvästi myös pakkausmateriaalin käyttöä aiempiin pakkauksiin verrattuna.

Tuotetiedot

 

Kevyt Venäläinen Meetvursti

Helposti aukeava ja uudelleensuljettava siivupakkaus 170 grammaa. Noin 40 siivua. Laktoositon, gluteeniton, maidoton. 

Kevyessä Venäläisessä meetvurstissa on noin 45 prosenttia vähemmän rasvaa. Hitaan ja huolella tehdyn yli viisi viikkoa kestävän kypsytyksen ansiosta sen maku on silti herkullinen ja voimakas. Kevyt Venäläinen meetvursti tarjoaa aidon Venäläisen meetvurstin maun myös hieman kevyemmän ruokavalion ystäville.

Tuotetiedot

 

Valkosipulivenäläinen

Helposti aukeava ja uudelleensuljettava siivupakkaus 170 grammaa. Noin 40 siivua. Laktoositon, gluteeniton, maidoton.

Valkosipulivenäläinen on herkullisella valkosipulilla maustettu aito Venäläinen Meetvursti. Sopivasti lisätty tuore valkosipuli kutkuttaa makuhermoja - sen maku tuntuu muttei ole liian voimakas.

Kuten kaikki muutkin Kotivaran Venäläiset meetvurstit, myös Valkosipulivenäläinen saa hyvän ja voimakkaan makunsa huolellisessa yli viisi viikkoa kestävässä kypsytyksessä leppäpuun pehmeässä aromissa.

Tuotetiedot

 

Pippurivenäläinen

Helposti avattava ja uudelleensuljettava siivupakkaus 170 grammaa. Noin 40 siivua. Laktoositon, gluteeniton, maidoton.

Pippurivenäläinen on herkullisen kihelmöivällä pippurilla maustettu aito Venäläinen Meetvursti. Pippuria on siivujen pinnassa runsaasti - maku varmasti tyydyttää pippurin ystäviä.

Kotivaran muiden Venäläisten meetvurstien tavoin myös Pippurivenäläinen saa herkullisen makunsa hitaassa yli viisi viikkoa kestävässä kypsytyksessä leppäpuun pehmeässä aromissa.

Tuotetiedot

 

Chilivenäläinen

Helposti aukeava ja uudelleensuljettava siivupakkaus 170 grammaa. Noin 40 siivua. Laktoositon, gluteeniton, maidoton.

Chilivenäläinen on chilillä maustettu aito Venäläinen meetvursti. Uutuutta valmistettaessa on kuunneltu chilin ystäviä - voimakas chilin maku tuntuu tuotteessa kunnolla. Chilivenäläinen kypsytetään muiden Venäläisten meetvurstien tavoin hailuotolaisen leppäpuun pehmeässä aromissa hitaasti ja huolella - kypsytys kestää jopa yli viisi viikkoa.

Tuotetiedot

 

Venäläinen Meetvursti, perhepakkaus

Siivupakkaus 450 grammaa. Noin 90 siivua. Laktoositon, gluteeniton, maidoton.

Perhepakkauksemme ovat taloudellinen vaihtoehto perheelle, jossa meetvurstin ystäviä on useampia. Iso pakkaus, josta riittää kerralla pitempään, on myös mökkeilijöiden, retkeilijöiden ja muiden lomanviettäjien suosikki.

Tuotetiedot

 

Kevyt Venäläinen Meetvursti, perhepakkaus

Siivupakkaus 370 grammaa. Noin 90 siivua. Laktoositon, gluteeniton, maidoton.

Myös Kevyestä Venäläisestä Meetvurstista on saatavana iso perhepakkaus, josta riittää kerralla suuremmallekin porukalle.

Tuotetiedot

 

 

Venäläinen Meetvursti, tanko

Tanko, noin 1,2 kg. Laktoositon, gluteeniton, maidoton.

Aito meetvurstitanko on monen meetvurstin ystävän mielestä kaikista oikeaoppisin hyvänmakuisen meetvurstin muoto. Hitaan ja huolellisen kypsytyksen antama Venäläisen Meetvurstin voimakas hyvä maku tulee tangossa esille todella hienosti. Tanko on myös sujuva mukaan otettava esimerkiksi mökille, koska sen säilyvyys on erittäin hyvä.

Tuotetiedot

 

 

Venäläinen Meetvursti, minitanko

Tanko, 500 grammaa. Laktoositon, gluteeniton, maidoton.

Minitanko tarjoaa sopivan kokoisen vaihtoehdon tilanteeseen, jossa riittää hieman pienempikin määrä herkullista syötävää. Venäläisen Meetvurstin maku tulee oivallisesti esille myös minitangossa.

Tuotetiedot

 

 
 
Kotivara OyVoudintie 7 (PL 41)90401 Oulupuh. 0207 611 611fax. 0207 611 600kotivara@kotivara.fi