Porosalami 120 g

Uudelleensuljettava siivupakkaus 120 grammaa. Laktoositon, gluteeniton, maidoton.

Kotivaran Porosalami on valmistettu 100 % poronlihasta, eikä tuotteessa ole käytetty mitään muuta lihaa. Porosalamin kypsytys kestää viisi viikkoa, ja katajanmarja-aromi ja rommi viimeistelevät herkullisen maun. 100 g valmistamiseen on käytetty 128 g poronlihaa.

Tuoteseloste

Laktoositon, gluteeniton, maidoton kestomakkara.

Ainekset

Poronliha, suola, sakkaroosi, dekstroosi, hapettumisenestoaineet (E301, E316), mausteet (musta- ja valkopippuri, valkosipuli), katajanmarja-aromi, rommi ja säilöntäaine (E250). 100 g valmistamiseen on käytetty 128 g poronlihaa. Voimakassuolainen.

Ravintoainesisältö

100 g tuotetta sisältää keskimäärin energiaa 932 kJ (222 kcal), rasvaa 10,8 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 6,2 g, hiilihydraattia 1,5 g, josta sokeria <0,2 g, ravintokuitua 0,48 g, proteiinia 29,6 g, suolaa 4,2 g, gluteenia 0 g, laktoosia 0 g.

Säilytys

Alle +8 °C. Pakattu suojakaasuun.