Chilibeans by Kotivara

Olisko tästä äijä-iltaan – nopea, yksinkertainen ja erittäin maukas sekä ruokaisa mättö-ateria? Miten olisi siis papuchili salamilla? Tulisuuden voit itse säädellä niin nähdään jos perästä kuuluu – if you know what I mean!

Hanki kaupasta seuraavaa

  • 4 pkt Kotivaran meetvurstia tai salamia
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 5 dl chilimaustettua tomaattikastiketta
  • 3 dl kidneypapuja, keitettyjä
  • 2 dl maissia
  • 3 dl bulguria
  • 0,5 lihaliemikuutio
  • Habanero-tai muu tulinen maustekastike
  • suolaa
  • pippuria
  • Persiljaa

Ja hoida homma maaliin näin

  1. Kypsennä bulgur pakkauksessa ilmoitetulla tavalla lihaliemessä.
  2. Pilko salami-siivut ja paista öljyssä. Kaada joukkoon tomaattikastike, pavut ja maissi – mausta mielesi mukaan tai niin paljon kun uskallat – anna kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia.
  3. Tarjoa bulgurin ja persiljan kanssa! (jos persilja tuntuu liian terveelliseltä niin sen saa jättää pois😉)

Olen puhunut!