Jos Suomen kesä ei ole tarpeeksi kuuma, kokeile hankkia lisälämpöä verrattomalla reseptillämme jossa talvea voi tulla jo ikävä. Rapean kuoren alta löytyy tuttu ja turvallinen takuutuote Venäläinen meetvurstimme. Potkua makuihin saadaan chilijuustosta ja jalopenoista. Nämä Kotivaran chilijuusto-salamipallerot yhdistettynä raikkaaseen salaattiin ovat lyömätön yhdistelmä.
Ja kuuma kesä on taattu 😊
Täyte
- 8 siivua Kotivaran Chilivenäläinen meetvursti
- 2 dl juustoraastetta
- 10 siivua hampurilaisjuustoa cheddar/chili
- ½ dl jalopenoja
- ½ dl ranskankermaa
- 1/2 dl vehnäjauhoja
- 1/2 dl maitoa
- 1 munaa
- 1/2 tl suolaa
Kuorrute
- 1/2 dl vehnäjauhoja
- 2 dl panko
Tarjoiluun
- Salaattia
- Tuoreita mansikoita
- Syötäviä kukkia
Valmista näin
- Kuutioi hampurilaisjuusto pieniksi paloiksi, hakkaa jalapenot ja meetvursti pieneksi hakkeeksi. Sekoita ja pyöritä pieniksi juustopalleroiksi.
- Sekoita jauhot, maito, kananmunat ja suola sileäksi seokseksi.
- Kaada jauhot ja panko kahdelle tasaiselle lautaselle.
- Pyöritä juustopallot jauhoissa, sen jälkeen käytä ne nopeasti muna-maidossa ja lopuksi paneeraus pankossa.
- Kuumenna öljy kattilassa noin 160 asteeseen ja uppopaista juustopallot kourallinen kerrallaan kunnes ovat kullanruskeita. Valuta juustopallot talouspaperilla.
- Tarjoile juustopallerot raikkaan, kesäisen salaatin kera.