Facebook-arvonnan säännöt

Kotivaran ja/tai Kotivaran Kärkkärin Facebook-arvonnan viralliset säännöt. Osallistu kilpailuun kommentoimalla kilpailun Facebook-julkaisua.

Järjestäjä:
Kilpailun järjestää Kotivara Oy. Kilpailu ei ole Facebookin järjestämä, se ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa.

Kilpailuaika:
Kilpailuaika ilmoitetaan kilpailusta kertovassa julkaisussa. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita kommentteja ei oteta huomioon.

Osallistuminen kilpailuun:
Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla Facebook-kilpailujulkaisua sivulla Kotivara tai Kotivaran Kärkkäri-sivustolla, riippuen siitä, kummalla Facebook-sivulla kisa on käynnissä. Kommentoimalla julkaisua osallistuja hyväksyy nämä kilpailusäännöt.

Voittajan ja voittajien valinta:
Kilpailun voittajat arvotaan kilpailuun osallistuneiden henkilöiden keskuudesta. Arvonnan suorittaa Kotivaran henkilökunta. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin kautta. Mikäli voittajia ei tavoiteta neljäntoista (14) päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja. Järjestäjän työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä voi osallistua kilpailuun.

Palkinnot:
Voittaja saa kilpailujulkaisussa ilmoitetun palkinnon. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen, tai lähimpään noutopisteeseen Suomessa.

Järjestäjän vastuu:
Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Henkilötiedot:
Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet internet- ja Facebook-sivuilla.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.