Kotivaran salami-juustomunakas on maukas lounas tai nopea sekä proteiinipitoinen välipala. Sopii hvyin kiireisen työpäivän tai mikseipä myös treenin jälkeen. Helppo resepti sujuu myös meidän nuoremmaltakin väeltä.
Kotoa kun löytyy seuraavaa, niin olet jo pitkällä
- 4munaa
- 4rkl maitoa
- 2tl suolaa
- 1/2tl pippuria
- 1rkl voita
Täyte:
- 50g pinaattia
- 50g Kotivaran salamia
- 1 iso tomaatti tai useampi miniluumu tomaatti
- ½ dl juustoraastetta
Valmista munakas
- Vatkaa munat rikki kevyesti sopivaan kulhoon. Lisää munien joukkoon maito, suola ja pippuri.
- Sulata voi pannulla ja kaada seos paistinpannuun. Paista munakasta pannulla miedolla lämmöllä muutaman kerran puuharukalla sekoitellen.
- Kun munakas on hyytynyt lisää täytteet juustoraasteineen munakkaan pintaan.
- Kun juustoraaste on hieman sulanut taita munakas puoleksi ja anna vetäytyä vielä hetken
Tarjoile yksinkertaisen raikkaan salaatin kera.