Helppo ja herkullinen munakas salamilla

4.1
(14)

Kotivaran salami-juustomunakas on maukas lounas tai nopea sekä proteiinipitoinen välipala. Sopii hvyin kiireisen työpäivän tai mikseipä myös treenin jälkeen. Helppo resepti sujuu myös meidän nuoremmaltakin väeltä.

Kotoa kun löytyy seuraavaa, niin olet jo pitkällä

  • 4munaa
  • 4rkl maitoa
  • 1rkl voita
  • ripaus suolaa ja pippuria

Täyte:

  • 50g pinaattia
  • 50g Kotivaran salamia
  • 1 iso tomaatti tai useampi miniluumu tomaatti
  • ½ dl juustoraastetta

Valmista munakas

  1. Vatkaa munat rikki kevyesti sopivaan kulhoon. Lisää munien joukkoon maito, suola ja pippuri.
  2. Sulata voi pannulla ja kaada seos paistinpannuun. Paista munakasta pannulla miedolla lämmöllä muutaman kerran puuharukalla sekoitellen.
  3. Kun munakas on hyytynyt lisää täytteet juustoraasteineen munakkaan pintaan.
  4. Kun juustoraaste on hieman sulanut taita munakas puoleksi ja anna vetäytyä vielä hetken

Tarjoile yksinkertaisen raikkaan salaatin kera.

Arvioi resepti

Arvioiden keskiarvo 4.1 (14 arviota)

Ei vielä arvioita! Lisää ensimmäinen arvio tälle reseptille.