Iltapalaherkku

Hiukopalana pippurivenäläisen ja vuohenjuuston upea liitto

Iltapalaherkku maittaa arki-illan iltapalana tai vaikkapa hiukopalana illanvieton jälkeen. Kotivaran Pippurivenäläisen ja vuohenjuuston liitto hipoo täydellisyyttä. Juuri sopivan kevennyksen tuovat punasipuli, tomaatti ja rucola. Haukkaa ja nauti.

Ainekset

  • viipaloitua paahtoleipää
  • Kotivaran Pippurivenäläistä
  • majoneesia
  • rucolaa
  • punasipulia
  • vuohenjuustoa
  • punajuuren versoja
  • siankylkeä tai pekonia

Ohjeet

  1. Paahda paahtoleipä ja leikkaa se vinoon. Sekoita majoneesi ja vähän rucolaa.
  2. Lisää muutamia viipaleita Pippurivenäläistä ja niiden päälle kerroksittain rucolaa, siivutettua punasipulia ja tomaattia.
  3. Lisää lämmitetty pala vuohenjuustoa yhdessä punajuuren versojen kanssa. Aseta toinen puoli leivästä täytetyn puolikkaan päälle.
  4. Tarjoile rapeaksi paistetun siankyljen tai pekonin kanssa.