Hiukopalana pippurivenäläisen ja vuohenjuuston upea liitto
Iltapalaherkku maittaa arki-illan iltapalana tai vaikkapa hiukopalana illanvieton jälkeen. Kotivaran Pippurivenäläisen ja vuohenjuuston liitto hipoo täydellisyyttä. Juuri sopivan kevennyksen tuovat punasipuli, tomaatti ja rucola. Haukkaa ja nauti.
Ainekset
- viipaloitua paahtoleipää
- Kotivaran Pippurivenäläistä
- majoneesia
- rucolaa
- punasipulia
- vuohenjuustoa
- punajuuren versoja
- siankylkeä tai pekonia
Ohjeet
- Paahda paahtoleipä ja leikkaa se vinoon. Sekoita majoneesi ja vähän rucolaa.
- Lisää muutamia viipaleita Pippurivenäläistä ja niiden päälle kerroksittain rucolaa, siivutettua punasipulia ja tomaattia.
- Lisää lämmitetty pala vuohenjuustoa yhdessä punajuuren versojen kanssa. Aseta toinen puoli leivästä täytetyn puolikkaan päälle.
- Tarjoile rapeaksi paistetun siankyljen tai pekonin kanssa.