Janne Piikivi Kotivara Oy:n toimitusjohtajaksi

Koneautomaatioinsinööri eMBA Janne Piikivi on nimitetty Kotivara Oy:n ja Lihavara-konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 1.1.2021. Kotivaran toimitusjohtajana vuodesta 2009 toiminut Jarkko Ojala siirtyy konsernin emoyhtiön Lihavara Oy:n hallitukseen.

Piikivellä on vahva kansainvälinen kokemus johtamisesta, valmistuksesta sekä asiakasyhteistyöstä useilla eri toimialoilla. Hän on aiemmin toiminut johtotehtävissä muun muassa Kemet Electronics Oy:ssä ja Jot Automation Oy:ssä.

”Jannen kokemus kansainvälisten liiketoimintojen johtamisesta sekä erityisen vankka osaaminen valmistuksesta ja valmistustoimintojen kehittämisestä sopivat todella hyvin merkittäviin tuotantolaitosinvestointeihin valmistautuvalle konsernille”, sanoo Kotivara Oy:n hallituksen puheenjohtaja Sauli Huikuri.

”On hyvin motivoivaa siirtyä tehtävään, jossa pääsen soveltamaan aiempaa kokemustani mutta myös oppimaan paljon uutta. Kotivara on arvostettu brändi useassa maassa, ja talossa on huomattavan paljon elintarvikeliiketoiminnan osaamista. Olen innoissani tulossa mukaan tiimiin. Kotivara on myös osa Oulua – avojalkaisena oululaisena pidän suuressa arvossa saada työskennellä maailmalla näkyvässä oman paikkakunnan yrityksessä”, toteaa uusi toimitusjohtaja Janne Piikivi.

Jarkko Ojalan toimitusjohtajakausi on ollut Kotivaralle merkittävää kasvun ja kansainvälistymisen aikaa.

”On ollut mahtava kokemus ja etuoikeus työskennellä Kotivaralle yli 10 vuotta. Yhtiön toiminta on kehittynyt positiivisesti hyvän yhteishengen sekä ihmisten vahvan osaamisen ja sitoutumisen ansiosta. Elintarvikeala on osoittautunut erittäin mukaansatempaavaksi ja dynaamiseksi. Kiitos kaikille kotivaralaisille, asiakkaillemme ja kumppaneillemme näistä hienoista vuosista. Olo on samalla haikea mutta ylpeä ojentaessani kapulan seuraajalleni. Jatkan normaalisti vuoden loppuun asti toimitusjohtajana ja autan Jannen perehdytyksessä. Toivotan teille kaikille parasta mahdollista menestystä”, Jarkko Ojala sanoo.