Juhlava kylmä­savu­poro­salaatti

4
(2)

Ruokaisa salaatti porosta ja muista pohjoisista mauista

Juhlava kylmäsavuporosalaatti on raikas tuulahdus pohjoisia makuja: Kotivaran Poron kylmäsavupaistia, leipäjuustoa ja karpaloita. Mukavan ruokaisa salaatti sopii yhtä lailla kesäiseen kuin talviseen pöytään, arkeen ja juhlaan. Kokeile!

Ainekset salaattiin

  • 100 g jääsalaattia
  • 100 g tammenlehväsalaattia
  • 1 ruukku rucolaa
  • pala kurkkua
  • 1 rss miniluumutomaatteja
  • Kotivaran Poron kylmäsavupaistia 100 g (1 pkt)
  • 250 g leipäjuustoa
  • 1/2 dl kuivattuja karpaloita

Ainekset kastikkeeseen

  • 2 rkl öljyä
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 tl juoksevaa hunajaa
  • mustapippuria
  • suolaa

Ohje

  1. Huuhdo ja valuta salaatit ja revi ne laakealle vadille.
  2. Pilko kurkku pieneksi kuutioksi, puolita miniluumutomaatit ja paloittele leipäjuusto. Asettele kaikki ainekset salaattipedille.
  3. Puolita kylmäsavuporoviipaleet saksilla ja asettele ne rulliksi salaatin päälle.
  4. Koristele salaatti kuivatuilla karpaloilla. Lisää kastike salaatin päälle.

Arvioi resepti

Arvioiden keskiarvo 4 (2 arviota)

Ei vielä arvioita! Lisää ensimmäinen arvio tälle reseptille.