Kanan kylmäsavupaistit, Pikku-meetvursti ja uudet makuvaihtoehdot snackeihin

Toukokuu on perinteisesti ollut lanseerauksien sesonkiaikaa ja niin myös tänä vuonna. Kotivaran 80-vuotisjuhlavuoden kunniaksi laajensimme kylmäsavustusosaamisemme myös kanatuotteisiin.

 

Kanan kylmäsavupaistit 80 g

Kotivaran Kanan kylmäsavupaistit ovat kevyempi leikkelevaihtoehto suomalaisesta kanasta. Valmistamme paistimme ilman kiirettä leppäpuun aromissa. Juuri tämä huolellinen ja hidas kylmäsavustus tekee paisteistamme pehmeitä ja mehukkaita. Kokeile leivän päälle, salaattiin, pitsaan, pastaan tai voileipäkakun päälle.

Kanapaistit sisältävät rasvaa vain 2,6 grammaa ja proteiinia yli 28 grammaa 100 grammassa. 100 grammaan tuotetta on käytetty 129 g lihaa. Tuotteet ovat gluteenittomia, laktoosittomia ja maidottomia.

Pikku-meetvursti 80 g

Kotivaran Pikku-meetvursti on näppärän kokoinen pakkaus pienempään kulutukseen tai pienempiin kotitalouksiin. Maku on taattua Kotivaran laatua. Kokeile leivän päälle, salaattiin tai vaikka piirakkaan. Tuote on laktoositon, gluteeniton ja maidoton.

Uudet salami snack makuvaihtoehdot

Kotivaran snackit ovat löytäneet paikkansa suolaisina välipalavaihtoehtoina ja halusimme kehittää valikoimaa tuomalla markkinoille kaksi uutta makuvaihtoa: valkosipuli ja kana. Molemmat tuotteet on pakattu yksittäispakkauksiin ja ne säilyvät huoneenlämmössä. Ota mukaan automatkalle, treenikassiin tai illanistujaisiin.

Uutuudet 1.5.2023

Kanan kylmäsavupaisti 80 g
Kanan yrttinen kylmäsavupaisti 80 g
Kanan pippurinen kylmäsavupaisti 80 g
Pikku-meetvursti 80 g
Snack Salami Kana 25 g
Snack Salami Valkosipuli 25 g