Kermainen meetvurstipasta

3.3
(15)

Herkullinen ja nopea pastakastike Kotivaran meetvurstista

Tämä pastaresepti toimii loistavasti sekä nopeana arkiruokana että viikonlopun rauhallisemmassa kattauksessa. Tarjoa kylkeen tuoretta leipää ja raikasta salaattia.

Ainekset

    • 400 g penne-pastaa tai muuta pastaa

Pastakastike:

  • 300 g Kotivaran meetvurstia  tai salamia
  • 100 g  tuoretta pinaattia
  • 1 sipuli
  • 1 paprika
  • 10 kpl viipaloituja oliiveja
  • 2 dl crème fraîche
  • 0,5 dl vettä
  • ½ ruukkua tuoretta basilikaa
  • 10 kpl kirsikkatomaatteja
  • 1 tl oliiviöljyä / rypsiöljy
  • suolaa
  • mustapippua
  • (parmesania)

Ohje

  1.  Aloita keittämällä pasta ohjeen mukaan al denteksi.
  2. Pastan keittyessä valmista pastakastike.
  3. Hienonna sipuli ja suikaloi paprika. Kuullota sipulit tilkassa öljyä paistinpannulla.
  4. Leikkaa meetvursti suikaleiksi. Paista meetvurstia yhdessä sipulin, basilikan ja paprikan kanssa muutaman minuutin ajan.
  5. Lisää crème fraîche sekä vesi ja kiehauta miedolla lämmöllä 5 minuuttia. Kaada joukkoon pinaatti, kirsikkatomaatit ja oliivit. Sekoita ja mausta suolalla ja pipurilla.
  6. Siivilöi keitetty pasta ja sekoita se meetvurstikastikkeen joukkoon. Tarjoa pasta syviltä lautasiltia ja koristele muutamalla basilikan lehdellä. Halutessasi raasta parmesania annoksen pinnalle.

Arvioi resepti

Arvioiden keskiarvo 3.3 (15 arviota)

Ei vielä arvioita! Lisää ensimmäinen arvio tälle reseptille.