Ikisuosikki klassisella Kotivaran meetvurstilla höystettynä. Maistuu sellaisenaan, mutta varsin mainiosti kesäisten grilliruokien tai täydellisesti käristetyn Kärkkärin kylkeen.
Kermaiseen perunasalaattiin tarvitset…
- 1 pkt Kotivaran Venäläinen meetvursti
- 1 kg keitettyjä, jäähtyneitä perunoita (varhaisperunoita jos löytyy)
- 1 dl majoneesia
- 2 dl ranskankermaa
- 1 hienonnettu punasipuli
- 1 dl kuutioitua suolakurkkua
- 3 rkl kapriksia
- 1/2 ruukku ruohosipulia
- 1 kuutioitu omena
- suolaa ja pippuria
…ja näin sen valmistat
- Pese ja kypsennä kiinteitä perunoita varovasti hyvin suolatussa vedessä. Huuhtele kylmässä vedessä, kunnes perunat ovat haaleita ja laita talouspaperille kuivumaan.
- Kuutioi omena ja voileipäkurkku, pilko salami, punasipuli, lisää kaprikset ja lopuksi jäähtyneet pilkotut perunat.
- Sekoita joukkoon majoneesi, ranskankerma, punasipuli, kaprikset, suola ja pippuri. Sekoita hyvin. Lisää sitten omena, suolakurkku ja perunat. Kääntele ainekset varoen sekaisin.
- Koristele salaatti ruohosipulisilpulla ja nauti!