Kermainen perunasalaatti

0
(0)

Ikisuosikki klassisella Kotivaran meetvurstilla höystettynä. Maistuu sellaisenaan, mutta varsin mainiosti kesäisten grilliruokien tai täydellisesti käristetyn Kärkkärin kylkeen.

Kermaiseen perunasalaattiin tarvitset…

  • 1 pkt Kotivaran Venäläinen meetvursti
  • 1 kg keitettyjä, jäähtyneitä perunoita (varhaisperunoita jos löytyy)
  • 1 dl majoneesia
  • 2 dl ranskankermaa
  • 1 hienonnettu punasipuli
  • 1 dl kuutioitua suolakurkkua
  • 3 rkl kapriksia
  • 1/2 ruukku ruohosipulia
  • 1 kuutioitu omena
  • suolaa ja pippuria

…ja näin sen valmistat

  1. Pese ja kypsennä kiinteitä perunoita varovasti hyvin suolatussa vedessä. Huuhtele kylmässä vedessä, kunnes perunat ovat haaleita ja laita talouspaperille kuivumaan.
  2. Kuutioi omena ja voileipäkurkku, pilko salami, punasipuli, lisää kaprikset ja lopuksi jäähtyneet pilkotut perunat.
  3. Sekoita joukkoon majoneesi, ranskankerma, punasipuli, kaprikset, suola ja pippuri. Sekoita hyvin. Lisää sitten omena, suolakurkku ja perunat. Kääntele ainekset varoen sekaisin.
  4. Koristele salaatti ruohosipulisilpulla ja nauti!

Arvioi resepti

Arvioiden keskiarvo 0 (0 arviota)

Ei vielä arvioita! Lisää ensimmäinen arvio tälle reseptille.