Tunnetuin tuotteemme on ehdottomasti Venäläinen meetvursti. Mutta tiesitkö, että olemme valmistaneet sitä jo yli 60 vuotta? Olemme oululainen perheyritys, jonka omistavat Orvolat, nyt jo kolmannessa polvessa.

Meille on kunnia-asia pitää kiinni hyviksi havaituista perinteistä, niin kuin loistoresepteistä. Yhtä lailla tällä porukalla syntyy uutta, on syntynyt jo vuodesta 1943.

Lue lisää:
Kotivaran juuret ovat syvällä maamme historiassa.

Parhaalla mahdollisella tavalla toimiva elintarvikeyritys

Tavoitteemme on yksinkertainen: meille hyvänmakuinen, laadukas meetvursti, salami, kylmäsavupaisti, porotuote ja muu elintarvike on kaiken a ja o. Haluamme tarjota niitä asiakkaillemme Suomen lisäksi muissa Pohjoismaissa ja Itämeren alueella.

Tavoitteenamme on olla myös – ei enempää eikä vähempää kuin yksi suurimmista meetvurstien valmistajista Pohjois-Euroopassa.

Elintarvikeyrityksenä toimimme aina parhaalla mahdollisella tavalla: läpinäkyvästi ja vastuullisesti.

Kiitoksia moneen suuntaan

Maukkaista ja laadukkaista tuotteistamme on kiittäminen persoonallisia reseptejämme ja hyviä raaka-ainetoimittajiamme.

Lue lisää:
Liha sieltä, mistä parasta saa

Kaikkein isoin kiitos kuuluu kuitenkin motivoituneille työntekijöillemme. Heitä on talossa kaiken kaikkiaan viitisenkymmentä. Yleensä meillä myös viihdytään.

Hyvien ja laadukkaiden tuotteiden valmistuksessa apunamme on myös moderni valmistusteknologia.

Elintarvikealalle suunniteltu FSSC 22000 -standardin mukainen laatujärjestelmä puolestaan auttaa meitä varmistamaan, kaikki teemme kaikki työvaiheet suunnitellusti ja aina oikealla tavalla ja – mikä tärkeintä – että tuloksia mitataan riittävän usein.

Elintarvikealalle suunniteltu FSSC 22000 -standardin mukainen laatujärjestelmä puolestaan auttaa meitä varmistamaan, että teemme kaikki työvaiheet suunnitellusti ja aina oikealla tavalla tuloksia mitaten.

Savumakkara, salami vai meetvursti?

Myynnistämme noin 70 % tulee kotimaasta, loput ulkomailta. Suomen tavoin myös Ruotsissa ja Virossa tuotteemme löytyvät melkein jokaisesta kaupasta etelästä pohjoiseen. Tanskassa tuotteemme ovat myynnissä valtakunnallisesti muutamissa ketjuissa. Kaikki tuotteet, myyntimaasta riippumatta, valmistamme Oulussa.

Jos etsit tuotteitamme muualla kuin Suomessa, huomaat, että niiden nimet vaihtelevat markkina-alueittain, vaikka pääsääntöisesti kyse on suurin piirtein samoista tuotteista. Ruotsissa ja Virossa meetvursti on salami ja Tanskassa usein spegepølse eli savumakkara.

Myös makumieltymyksissä on mielenkiintoisia eroja. Esimerkiksi ruotsalaiset pitävät pippurimeetvurstista enemmän kuin suomalaiset, tanskalaiset ja virolaiset.

Käy kurkkaamassa eri maiden sivuja.

Kaiken hyvän päälle

Kuluttajatutkimusten ja asiakaspalautteiden mukaan tuotteissamme on maku ja laatu kohdillaan. Silti pyrimme kehittämään tuotteistamme koko ajan vielä vähän parempia niin mauiltaan kuin muilta ominaisuuksiltaan. Meiltä löydät muun muassa sellaiset erikoisuudet kuin Suomen keveimmän markkinoilla olevan meetvurstin ja Suomen ensimmäisen lisäaineettoman meetvurstin.

Lisäksi olemme panostaneet paljon siihen, että meillä on useita tavallista vähemmän suolaa sisältäviä meetvurstivaihtoehtoja, esimerkiksi Meetvursti 150 g.

Kausituotteet ovat myös saavuttaneet oman erityisasemansa vuodenkierrossa. Yksi suursuosikki on Joulumeetvursti. Tutustu kausituotteisiimme.

Avoimin mielin syntyy hyvää

Uskomme, että avoimin mielin syntyy hyvää, itse asiassa parasta. Toivomme, että otat yhteyttä kuluttajapalveluumme, kun sinulla on kysyttävää. Me kuuntelemme – myös mielipiteesi tuotteistamme.