Tässä helppo ja gluteeniton vaihtoehto tapasiltaasi. Kun kesä on ohi, syksyn ruska hiipunut ja pimeä marraskuu tekee tuloaan tekee mieli vetää kynttilät jalkaan ja sytyttää villasukat. Vai miten se menikään.. Anyway herkullista naposteltavaa sinulle ja rakkaallesi, smooth jazz taustalle niin ihan sama miltä ikkunoiden ulkopuolella näyttää. Tätä reseptiä ei ole sinulle määrännyt lääkärisi vaan Kotivara jolta löytyy näköjään myös romanttinen puoli.
Ainesosat
- 1 pkt Kotivaran Hot Pepperonisalami tai Chorizosalami
- 1 kesäkurpitsa
- 1 dl sieniä
- 1 tlk Mutti pizzakastiketta
- 2 buffalomozzarellaa
- 200 g raastettua parmesaania
- 200 g minitomaatteja
- Basilikaa
Näin valmistat gluteenittomat tapakset
- Leikkaa kesäkurpitsa 0.5-1cm:n paksuisiksi viipaleiksi, suolaa kevyesti ja laita talouspaperin päälle vetäytymään.
- Viipaloi tuoreet sienet.
- Raasta parmesaani, pilko basilika ja leikkaa tomaatit siivuiksi.
- Pyyhi neste kesäkurpitsasiivuista. Levitä tomaattikastiketta jokaisen siivun päälle. Lisää 1 viipale salamia, sieniä, tomaattisiivuja, murenna mozzarellaa ja basilikaa kurpitsasiivuille. Kuorruta ne parmesaaniraasteella.
- Paista uunissa 225 asteessa, kunnes juusto on saanut kauniin kullanruskean värin. Käännä muutama käännös pippurimyllystä ennen tarjoilua.