Kotivaran uudet nettisivut – tarinoita sinua varten

Olemme uudistaneet nettisivumme kevään aikana koska halusimme paremmin kertoa mistä me tulemme ja mitä me tarjoamme ja miksi kannattaa valita Kotivaran tuotteita. Sivuilla on monta uutta osiota, joiden avulla pääset herkullisten tuotteidemme lisäksi myös esimerkiksi vinkkien, reseptien ja ruokatarinoiden maailmaan. Sivujen kautta voit vierailla myös verkkokaupassamme!

Parhaat reseptit tarjoavat kymmeniä vaihtoehtoja niin pieneen suolaisen nälkään kuin siihenkin tilanteeseen, kun haluat kutsua perheen tai ystäviä nauttimaan hyvästä ruoasta pidemmän kaavan kautta. Osio täydentyy säännöllisesti uusilla resepteillä joita kehitämme itse tai jotka asiakkaamme lähettävät meille.

Terveiset kotiin on tunteita, herkkuja ja kulinarismia. Esittelemme ruokatarinoita, vinkkejä ja kiinnostavia vierailuja moneen makuun. Olemm vierailleet Oululaisen Maistilan panimossa kuulemassa, mikä ruoka sopisi millekin juomalle – tai toisin päin. Täältä voi myös tutustua vaikkapa kestomakkaran valmistusprosessiin tai saada tietää miksi kannattaa syödä poronlihaa.

Sivuilla esiintyy myös itse UKK – eli Usein Kysytyt Kysymykset. Löydät osioista erityisen tarkkoja vastauksia moniin Kotivaraa sekä tuotteitamme ja toimintaamme koskeviin kysymyksiin. Haluemme tällä tavalla kertoa avoimesti miten toimimme ja miten vastuullisuus näkyy meidän arjessa.

Käy tutustumassa myös uuteen verkkokauppaamme. Tarjolla on valikoima kotipakastimeen sopivia laadukkaita ja huolella mietittyjä poroboxeja ja aika ajoin kausituotteita tai kampanjatuotteita. Kesäksi on tulossa Grilliboxi täynnä laatulihaa – jokaisen kotigrillaajan unelmaboxi. Boximme ovat osoittautuneet suosituiksi, ja sen myötä olemme halunneet laajentaa poroboxien myyntiä kotiinkuljetuksella. Palvelu on käynnistetty huhtikuun alussa pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Lahdessa. Lähiaikoina kuljetuspalvelu laajenee kattamaan Tampereen, Oulun, Vaasan, Kokkolan ja Seinäjoen.