Meetvursti-uunimunakas

Pehmeämpi, maukkaampi ja ruokaisampi munakas

Perinteinen munakas saa uudenlaista, ruokaisempaa ryhtiä, kun lisäät siihen Kotivaran Luomumeetvurstia, fetaa ja kermaa ja annat sen hautua uunissa meheväksi. Meetvursti-uunimunakkaan pehmeä maku miellyttää yhtä lailla perheen pientä väkeä kuin varttuneempaakin ruokailijaa.

Ainekset

  • 120 g  (1 pkt) Kotivaran Luomumeetvurstia tai muu Kotivaran meetvursti tai salami
  • 10–12 munaa
  • 2,5–3 dl ruokakermaa tai kuohukermaa
  • mustapippuria
  • 100 g fetajuustoa
  • miniluumutomaatteja
  • rucolaa

Ohje

  1. Sekoita munat ja kerma vispilällä keskenään tasaiseksi seokseksi.
  2. Leikkaa Luomumeetvursti saksilla suikaleiksi ja lisää suikaleet seokseen. Mausta mustapippurilla.
  3. Kaada seos uunivuokaan ja murustele fetajuusto seoksen päälle.
  4. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 min.
  5. Koristele uunimunakas miniluumutomaateilla ja rucolalla.