Pehmeämpi, maukkaampi ja ruokaisampi munakas
Perinteinen munakas saa uudenlaista, ruokaisempaa ryhtiä, kun lisäät siihen Kotivaran Luomumeetvurstia, fetaa ja kermaa ja annat sen hautua uunissa meheväksi. Meetvursti-uunimunakkaan pehmeä maku miellyttää yhtä lailla perheen pientä väkeä kuin varttuneempaakin ruokailijaa.
Ainekset
- 120 g (1 pkt) Kotivaran Luomumeetvurstia tai muu Kotivaran meetvursti tai salami
- 10–12 munaa
- 2,5–3 dl ruokakermaa tai kuohukermaa
- mustapippuria
- 100 g fetajuustoa
- miniluumutomaatteja
- rucolaa
Ohje
- Sekoita munat ja kerma vispilällä keskenään tasaiseksi seokseksi.
- Leikkaa Luomumeetvursti saksilla suikaleiksi ja lisää suikaleet seokseen. Mausta mustapippurilla.
- Kaada seos uunivuokaan ja murustele fetajuusto seoksen päälle.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 min.
- Koristele uunimunakas miniluumutomaateilla ja rucolalla.