Meetvurstipiirakka

Nopeasti valmistuva suolainen piirakka

Etsitkö tarjolle suolaista piirakkaa, joka on ruokaisa mutta helppo ja nopea kokata? Vahva suositus meetvurstipiirakalle – kädenkäänteessä valmistuvalle herkulliselle suolaiselle piirakalle. Siinä hurmaavat Kotivaran Valkosipulivenäläinen, paprika, juusto ja ranskankerma. Meetvurstipiirakka sopii erinomaisesti myös juhlapöytään kakkujen suolaiseksi vastapainoksi.

Ainekset

  • valmis piirakkataikina (esim. Myllyn Paras Pyöreä -piirakkataikina, suolainen, 380 g)
  • 1 kananmuna
  • 1 prk ranskankermaa
  • 100 g Kotivaran Valkosipulivenäläistä pilkottuna
  • 100 g punaista paprikaa pilkottuna
  • 50 g emmental-juustoraastetta

Ohje

  1. Levitä sulanut taikina tasaisesti piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
  2. Sekoita ainekset keskenään täytteeksi ja levitä se piirakkapohjan päälle.
  3. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 25–30 min.

Kokeile myös Venäläisen meetvurstin muita makuja