Näkkäri-salamipizza

Tiedäthän ne ruoat, joista ensin ehkä ajattelet mitä ihmettä, mutta lopulta huomaat ne toimiviksi? Tämä Kotivaran rouskuva pepperoni-näkkäripizza on siitä hyvä esimerkki. Kokeile itse, niin näet ja maistat!

Näitä sinä tarvitset:

  • 1 iso näkkileipä esim. Leksands
  • 1/2 purkkia Mutti pizzakastiketta
  • 150 g tuorejuustoa maku mieltymyksen mukaan
  • 100 g juustoraastetta
  • ½ dl oliiveja
  • Kotivaran venäläistä meetvurstia
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • Rucolaa (tarjoilua varten)

Tee näin

  1. Laita uuni päälle 225°.
  2. Sekoita keskenään tomaattikastike ja tuorejuusto. Levitä seos näkkileivän päälle. Lisää täytteet ja lopuksi juustoraaste.
  3. Laita pizza pellille leivinpaperille ja paista uunin keskiosassa 8-10 minuutiksi.
  4. Koristele pizzanäkkäri rucolalla ja lorauta päälle oliiviöljyä.

Nauti rukiisesta ja rouskuvasta pizzastasi!