Pepperonilla täytetyt paprikat

Lihan ja kasviksen maukas yhdistelmä ilman pitkiä valmisteluja

Jotain hieman erilaista arkeen? Nämä täytetyt paprikat ovat joutuisa vaihtoehto ilman, että mausta täytyy tinkiä. Täytteen ydin on Kotivaran Pepperonisalami. Hienonnettu Pepperonisalami, tuorejuusto ja juustoraaste sulautuvat herkulliseksi täytteeksi, jonka voit viimeistellä makusi mukaan suolalla ja mustapippurilla. Paprikat paistuvat uunissa parissakymmenessä minuutissa. Voit tarjoilla ne sellaisenaan, tai jos nälkä on isompi, keittää kaveriksi riisiä tai pastaa. Sitten vain nauttimaan!

Ainekset

  • 4 paprikaa avattuina ja siemenet poistettuina
  • 400 g tuorejuustoa
  • 150 g juustoraastetta
  • 2 pkt Kotivaran Pepperonisalamia
  • 1 dl oliiveja siivutettuina
  • 1 dl kevätsipulia hienonnettuna
  • suolaa
  • mustapippuria

Ohje

  1. Hienonna Kotivaran Pepperonisalami.
  2. Sekoita kulhossa juustot, oliivit ja kevätsipulit. Lisää joukkoon Pepperonisalami. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Täytä paprikat juustotäytteellä ja asettele uunivuokaan. Paista paprikoita 200-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia, kunnes paprikat ovat saaneet paahteista väriä.
  4. Nauti sellaisenaan tai tarjoile riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä kiitos 12 kuukautta -blogin porukalle.