Perunaherkku paahdetun Venäläisen meetvurstin kera
Perunakakku on oiva vaihtoehto, kun haluat tarjoilla perunan ja lihan uudenlaisella tavalla. Parasta on, että maukas perunakakku syntyy yksinkertaisista aineksista eikä sen valmistukseen kulu kohtuuttomasti aikaa. Kotivaran Venäläinen meetvursti sopii erinomaisesti kaveriksi perunalle. Kokeile!
Ainekset
- 1 kg perunapyreetä
- 2 kananmunankeltuaista
- 150 g voita
- 7 g suolaa
- 100 g Kotivaran Venäläistä meetvurstia
Ohjeet
- Keitä perunat kuorineen. Kuori keitetyt perunat ja survo ne siivilän läpi.
- Leikkaa Venäläinen meetvursti saksilla pieneksi silpuksi ja paahda meetvurstisilppu pannulla.
- Lisää perunapyreen joukkoon voi, suola, paahdettu meetvursti ja keltuaiset. Sekoita ainekset tasaiseksi massaksi. Laita vuokaan leivinpaperi ja levitä massa vuokaan tiiviisti.
- Paista perunakakkua uunissa 175 asteessa 20–25 min. Jäähdytä kakku paino päällä, jotta siitä tulee tiivis.
Kakun voi lämmittää uunissa tai paistinpannulla.