Poroburgeri

Hampurilaisten valioyksilö yhdistelee perinteistä ja pohjoista

Miltä maistuu täydellinen hampurilainen? Meillä on sinulle vastaus: hampurilaisresepti, jossa yhdistät perinteisen naudan jauhelihan ja Kotivaran Poron kylmäsavupaistin, pohjoisen luonnon parhaan lihan. Näin saat erinomaisen herkullisen pihvin hampurilaiseen. Eivätkä reseptin yllätykset lopu pihviin. Hampurilaisessa on myös toinen rohkea koukku: tutut majoneesi ja suolakurkku saavat seurakseen reseptissä puolukkahillon. Haukattuasi hampurilaista tiedät kohdanneesi hampurilaisten valioyksilön. Sen nimi on simppeli, ja se riittää mestarille. Sano vain kotiväelle tai vieraille: ”Poroburgeri, käykää kiinni.” Huikeasta reseptistä kiitos 12 kuukautta -blogin porukalle.

Ainekset

Tarjoiluun

  • 4 sämpylää
  • 4 siivua savujuustoa
  • siivutettua suolakurkkua
  • majoneesia
  • puolukkahilloa

Ohje

  1. Leikkaa Kotivaran Poron kylmäsavupaisti siivuiksi.
  2. Mittaa jauheliha ja mausteet kulhoon. Lisää leikattu Poron kylmäsavupaisti. Sekoita ja muotoile 4 hampurilaispihviä.
  3. Paista pihveihin väri pannulla ja tarvittaessa kypsennä haluttuun kypsyyteen uunissa savujuuston kanssa.
  4. Kasaa hampurilaiset.