Hampurilaisten valioyksilö yhdistelee perinteistä ja pohjoista
Miltä maistuu täydellinen hampurilainen? Meillä on sinulle vastaus: hampurilaisresepti, jossa yhdistät perinteisen naudan jauhelihan ja Kotivaran Poron kylmäsavupaistin, pohjoisen luonnon parhaan lihan. Näin saat erinomaisen herkullisen pihvin hampurilaiseen. Eivätkä reseptin yllätykset lopu pihviin. Hampurilaisessa on myös toinen rohkea koukku: tutut majoneesi ja suolakurkku saavat seurakseen reseptissä puolukkahillon. Haukattuasi hampurilaista tiedät kohdanneesi hampurilaisten valioyksilön. Sen nimi on simppeli, ja se riittää mestarille. Sano vain kotiväelle tai vieraille: ”Poroburgeri, käykää kiinni.” Huikeasta reseptistä kiitos 12 kuukautta -blogin porukalle.
Ainekset
- 400 g naudanjauhelihaa
- 1 pkt Kotivaran Poron kylmäsavupaistia
- 1 tl suolaa
- 1 tl mustapippuria
- 2 tl hienonnettua rosmariinia
Tarjoiluun
- 4 sämpylää
- 4 siivua savujuustoa
- siivutettua suolakurkkua
- majoneesia
- puolukkahilloa
Ohje
- Leikkaa Kotivaran Poron kylmäsavupaisti siivuiksi.
- Mittaa jauheliha ja mausteet kulhoon. Lisää leikattu Poron kylmäsavupaisti. Sekoita ja muotoile 4 hampurilaispihviä.
- Paista pihveihin väri pannulla ja tarvittaessa kypsennä haluttuun kypsyyteen uunissa savujuuston kanssa.
- Kasaa hampurilaiset.