Sienipasta Porochorizolla

Jos haluat vaihtelua pastaasi, kokeile lisätä sen joukkoon Kotivaran porochorizoa ja herkkusieniä ne yhdessä ovat lyömätön yhdistelmä. Tässä takuuvarma resepti aikuiseen makuun, jos vaikkapa haluat löytää tien jonkun sinulle tärkeän sydämeen.

Tämän tarvitset

  • 1 pkt Kotivaran porochorizo
  • 1 keltasipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 4 dl kermaa
  • 1 dl valkoviiniä
  • 50 g herkkusieniä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 250 g tuorepastaa
  • 0,5 dl raastettua parmesaania
  • Pilkottua persiljaa
  • Mustapippuria
  • Suolaa
  • Voita paistamiseen

Valmista sienipasta näin

  1. Pilko porochorizo, sipulit ja valkosipuli, viipaloi sienet. Kuullota ne voissa kunnes sienet kauniin ruskeita, makkara rapeaa ja kaada viini päälle. Anna alkoholin kiehua.
  2. Lisää seokseen kerma ja kasvisliemikuutio. Anna hautua hiljalleen.
  3. Keitä tuorepasta ohjeen mukaan kunnes kypsyys on al-dente, eli vielä on purutuntumaa
  4. Kaada vesi pois ja lisää kastike joukkoon.
  5. Lisää joukkoon tuoretta persiljaa, suola ja mustapippuri. Jätä persiljaa myös koristeeksi.
  6. Tarjoile kulhoihin, ripota päälle parmesaania ja koristele persiljalla.

Nautinnollista iltaa!