Terveisiä Itävallasta!

Iloisia uutisia uusien makuelämysten ystäville ja kulinaristeille: Kotivara tuo erän itävaltalaisia Kant- ja Bergsalameja Suomeen! Saatavilla rajallinen erä elokuussa 2023 valituissa K-kaupoissa.

 

Kotivara täyttää tänä vuonna 80 vuotta. Merkittävän ikävuoden saavuttamisen kunniaksi olemme aiemmin tänä vuonna lanseeraaneet herkulliset kanan kylmäsavupaistit ja nyt tuomme juhlavuoteen autenttisia makuja Keski-Euroopasta: itävaltalaisen Sorgerin valmistamat Kantsalamin ja Bergsalamin. Siltä varalta, jos tekee mieli kokeilla jotain uutta.

Perheyhtiöissä tehdään hyvää ruokaa. Yli satavuotias Sorger toimii Alppien juurella Frauentalissa. Valitsimme heiltä Suomeen kokeiltavaksi lihaisan Kantsalamin ja Bergsalamin.

#kotivara80

Kantsalami on nimensä mukaisesti kantikas malliltaan, kun taas Bergsalami on malliltaan perinteisen pyöreä. Molemmat pakkaukset ovat pakattu 90 g uudelleensuljettaviin rasioihin. Tuotteet ovat gluteenittomia ja laktoosittomia. Tuotteita saatavilla rajallinen erä K-kaupoissa. Seuraa somessa!