Tuemme Ukrainaa – Vi stöder Ukraina

Tuemme Ukrainaa

Tuemme Ukrainaa

Kotivara on suomalaisomisteinen ja Suomessa toimiva perheyhtiö. Olemme valmistaneet erityisesti meetvursteja ja muita kylmäsavutuotteita Oulussa vuodesta 1943.

Venäläinen meetvursti on kuulunut tuotevalikoimaamme 1950-luvulta lähtien, jolloin tuotteen resepti löysi tiensä Kotivaralle. Nimen perustana on reseptin yhteys venäläiseen keittiöön – tuotteella ei ole muita yhteyksiä Venäjälle. Missään Kotivaran tuotteessa ei käytetä Venäjältä tuotua raaka-ainetta.

Presidentti Putinin hallinto on aloittanut Venäjän oikeudettoman hyökkäyksen Ukrainaan. Venäjän toimet Ukrainassa rikkovat kansainvälisiä lakeja ja sopimuksia ja ovat täysin tuomittavia.

Tässä vaikeassa tilanteessa haluamme yrityksenä osoittaa varauksettoman tukemme Ukrainalle ja ukrainalaisille. Olemme valmistaneet  13.000 salamisnackia lähetettäväksi apua tarvitseville. Lahjoituksemme lähti kohti Ukrainaa 25.3.2022.
Tuotteet toimitetaan perille logistisessa yhteistyössä Keskuskauppakamarin kanssa.

Toivomme sodan nopeaa loppumista ja rauhaa – tukea Ukrainaan tarvitaan vielä paljon ja pitkälle tulevaisuuteen.

 

Vi stöder Ukraina

Kotivara är ett finländskt familjeföretag, som har tillverkat salami och kallrökta köttprodukter i Uleåborg sedan 1943.

Vår Ryska salami har funnits i produktsortimentet sedan 1950 talet, då receptet kom i Kotivaras ägo. Namnet härrör sig från den ryska matkulturen och har inga övriga anknytningar till Ryssland. Vi använder inte råvaror som har rysk ursprung i våra produkter.

President Putins regim har startat ett illegalt anfall emot Ukraina. Rysslands agerande bryter mot såväl internationella lagar som överenskommelser och måste fördömas.

I denna svåra situation vill vi som företag uttrycka vårt stöd till Ukraina och dess befolkning.