Porosalami
Siivupakkaus 1 kg ja uudelleensuljettava siivupakkaus 120 grammaa. Laktoositon, gluteeniton, maidoton.
Kotivaran Porosalami on valmistettu
100 % poronlihasta, eikä tuotteessa ole käytetty mitään muuta lihaa. Porosalamin kypsytys kestää neljä viikkoa, ja katajanmarja ja rommi viimeistelevät herkullisen maun.
100 g valmistamiseen on käytetty 119 g poronlihaa. Viuhkaan siivutettu porosalami on helppo asettaa tarjolle esim. aamiaispöytään.
Tuoteseloste
Laktoositon, gluteeniton, maidoton kestomakkara.
Ainekset
Poronliha (Suomi), suola, sakkaroosi, dekstroosi, maltodekstriini, hapettumisenestoaineet (E301, E316), mausteuutteet (musta- ja valkopippuri, valkosipuli, katajanmarja), rommi ja säilöntäaine (E250). 100 g valmistamiseen on käytetty 119 g poronlihaa. Kasvatus- ja teurastusmaat ilmoitettu lihalajien yhteydessä. Voimakassuolainen.
Ravintoainesisältö
100 g tuotetta sisältää keskimäärin energiaa 932 kJ (222 kcal), rasvaa 10,8 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 6,2 g, hiilihydraattia 1,5 g, josta sokeria <0,2 g, ravintokuitua 0,48 g, proteiinia 29,6 g, suolaa 4,2 g, gluteenia 0 g, laktoosia 0 g.
Säilytys
Alle +6 °C. Pakattu suojakaasuun.
Siivupakkaus 1 kg
EAN 6409630003049
Myyntierä 1 kpl
Siivupakkaus 120 g
EAN 6409630001038
Myyntierä 8 kpl