Porosalami
Udelleensuljettava siivupakkaus 120 grammaa. Laktoositon, gluteeniton, maidoton.
Kotivaran Porosalami on valmistettu
100 % poronlihasta, eikä tuotteessa ole käytetty mitään muuta lihaa. Porosalamin kypsytys kestää neljä viikkoa, ja katajanmarja ja rommi viimeistelevät herkullisen maun.
100 g valmistamiseen on käytetty 119 g poronlihaa. Viuhkaan siivutettu porosalami on helppo asettaa tarjolle esim. aamiaispöytään.
Tuoteseloste
Laktoositon, gluteeniton, maidoton kestomakkara.
Ainekset
Poronliha (Suomi, Ruotsi), suola, sokeri, dekstroosi, maltodekstriini, hapettumisenestoaineet (E301, E316), mausteuutteet (valkosipuli, katajanmarja, pippuri), rommi ja säilöntäaine (E250). 100 g valmistamiseen on käytetty 119 g poronlihaa. Kasvatus- ja teurastusmaat ilmoitettu lihalajien yhteydessä. Voimakassuolainen.
Ravintoainesisältö
100 g tuotetta sisältää keskimäärin energiaa 932 kJ (222 kcal), rasvaa 10,8 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 6,2 g, hiilihydraattia 1,5 g, josta sokeria 0,2 g, ravintokuitua 0,5 g, proteiinia 29,6 g, suolaa 3,8 g, gluteenia 0 g, laktoosia 0 g.
Säilytys
Alle +8 °C. Pakattu suojakaasuun.
Siivupakkaus 120 g
EAN 6409630001038
Myyntierä 8 kpl