4 valkosipulikärkkäri-makkaraa, 400 g

Kun haluat nauttia kärkkärisi muiden valmistamana, löydät oikealla tavalla kypsennettyä herkkua useimmilta Oulun seudun grilleiltä. Tärkeää on osata valita itseäsi miellyttävät mausteet – perinteisesti kärkkäri nautitaan sinapin ja raa’an sipulin kera, mutta nykyään ei ole tavatonta lisätä ketsuppiakaan.

Kotona kärkkäri täytyy kypsentää pannulla runsaassa rasvassa tai öljyssä. Tavoitteena on saada kärkkäriin hiljaisella tulella herkullinen rapea kuori. Mausteet lisätään maun mukaan. Raakaa sipulia ei pidä unohtaa kotikeittiössäkään.

Tuoteseloste

Ryynimakkara. Laktoositon.

Ainekset:

Naudanliha (EU), vesi, perunajauho, naudan sydän (EU), kamara (EU), ohraryyni, sianliha (EU), suola, mausteet (mustapippuri), silava, stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaine (E316) ja säilöntäaine (E250). Lihapitoisuus 39 %. Kasvatus- ja teurastusmaat ilmoitettu lihalajien yhteydessä.

Ravintoainesisältö:

100 g tuotetta sisältää keskimäärin energiaa 800 kJ (190 kcal), rasvaa 9,0 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 3,5 g, hiilihydraatteja 18,9 g, josta sokereita 0 g, ravintokuitua 1,2 g, proteiinia 10,9 g, suolaa 1,7 g, laktoosia 0 g.

Säilytys

Alle +6°C
EAN
Myyntierä 4 kpl