Uutuus grillausmestareille – parasta lihansyöjille

Kotivaran verkkokauppa on saanut suorastaan lentävän lähdön. Poroboxi on osoittautunut olevan erittäin suosittu ja asiakastyytyväisyys on ollut huippuluokkaa. Kotivaralle onkin tullut paljon toiveista siitä, miten meidän tulisi jatkaa  tarjonnan kehittämistä.

Kesän kunniaksi ja asiakkaidemme iloksi olemme kasanneet paremman Grilliboxin, joka on hyvä olla kaapissa yllätysvieraiden varalle. Grilliboxi on valikoitu kattaus laatulihaa, jota ei löydy ihan lähikaupassa. Aivan kuten Poroboxissa lihan on tarkkaan valittuja ja vakuumiin yksittäispakattuja pakasteita. Eli koko boxia ei tarvitse kerrallaan nauttia – vaikka sekin on sallittua. Laatikon mukana lähtee myös huippuluokan BBQ- ja glaseerauskastiketta sekä reseptikortti, josta löytyy hyviä vinkkejä grillaukseen sekä herkullisia lisukkeita joita voi valmistaa – sinun ei tarvitse kuin huolehtia oikeastaan mistään muusta kuin itse grillaamisesta.

Yhdessä Grilliboxissa yhteensä noin 4,4 kiloa laatulihaa

– Olemme valinneet parhaat lihat kesägrillaukseen. Tärkeätä oli valita laadukkaat raaka-aineet jotka soveltuvat hyvin grillille ja joiden lopputulos on varma. Näillä valikoiduilla huippu lihoilla ja grillausvinkeillä onnistuu varmasti, kertoo Kotivaran myyntipäällikkö Sakke Liedes.

Sakke pystyy myös räätälöimään asiakkaillemme poro- tai grilliboxeja esimerkiksi henkilökunnan lahjaksi.

Kotivaran Grilliboxin valitut herkut

  • 8 kpl kotimaisen rotukarjan burgerpihviä – ei mitään bulkkitavaraa vaan burgerpihvi joka jättää muut varjoon.
  • 6 kpl Sous videssä (vesihauteessa) haudutettua grilliribsiä – niin mureita ja herkullisia – grillissä riittää kun grillaa pinnat ja glaseeraa – ja sekin kastike on mukana paketissa!
  • 8 kpl Heritage Angus Entrecote-pihviä. Heritage Angus on nimensä mukainen perinnerotu joka on 1.500 vuotta kasvatettu ulkona vuoden ympäri.
  • Eikä Kotivaran Grilliboxia ilman poroa, joten mukaan lähtee vielä 800 g Kotivaran poron grillimakkaraa – ja tätä ei sitten saa mistään muualta kuin Kotivaran grilliboxista!

Kotivaran poron grillimakkaraa ei saa mistään muualta kuin Grilliboxista!

Yhdessä boxissa yhteensä noin 4,4 kiloa lihaa

Jokainen grilliboxi sisältää lisäksi reseptikortin, joka sisältää reseptit ja grillausohjeet tuotteiden valmistamiseen sekä joukon muita herkullisia ohjeita kesäisen grillimenun valmistamiseen.

Pääset tilaamaan Grilliboxin täältä!