Vastaa viimeistään 31.5.2022 ja olet mukana arvonnassa

Kyselyyn vastaaminen vie noin kolme minuuttia. Olet mukana arvonnassa, kun jätät yhteystietosi kyselyssä niille varattuun tilaan. Vastaajien kesken arvomme kolme lahjakorttia verkkokauppaamme. Voittajat pääsevät valitsemaan 100 €:n edestä tuotteita verkkokaupastamme.

Poroa ja paljon muuta herkkua Kotivaran verkkokaupasta!

Näin arvonta suoritetaan

Kiitos että osallistut kyselyyn. Tämä antaa meille ensiarvoisen tärkeää tietoa siitä, mistä te asiakkainamme pidätte ja miksi.

Fiilistele verkkokaupassa

Kuka saa osallistua

Kyselyn ja arvonnan järjestää Kotivara Oy. Arvontaan voivat osallistua kaikki ne, jotka vastaavat kyselyyn viimeistään 31.5.2022 ja jättävät yhteystietonsa kyselyssä, niille varattuun tilaan. Kotivaran työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua kilpailuun. Kyselyyn voi vastata vielä arvontapäivän jälkeen. Tällöin vastaaja ei enää voi osallistua arvontaan, mutta  kiitämme kaikesta saamastamme palautteesta.

Tiedot voitosta

Arvonnan palkintona on kolme 100 €:n suuruista lahjakorttia Kotivaran verkkokauppaan. Voittaja saa valita 100 €:n edestä mieleisiään tuotteita verkkokaupan valikoimasta.  Arvontapalkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Voittaja arvotaan 1.6.2022. Pidämme peukkuja kaikille tasapuolisesti.

 

Gluteenittomat tapakset

Arvonta-ajankohta ja voittajalle ilmoittaminen

Voittajan arpoo Kotivaran henkilökunta 1.6.2022. Voitoista ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastaja vapauttaa Kotivaran kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Henkilötietojen käyttö

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Kotivara pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet kotisivuillaan ja sosialisessa mediassa.