Lihamiehen valinta

Jussi Kylmänen tuli töihin Kotivaralle viikoksi mutta toisin kävi. Nyt hän kertoo, mikä sai hänet jäämään alalle, jonka hän oli jo kerran päättänyt jättää.

Lue lisää

Hyvä siivu elämää – tarina pysyvyydestä

Tuija Keskisärkkä on työskennellyt Kotivaralla jo reippaat 20 vuotta. Nyt hän kertoo, mikä on se asia, joka ei ole muuttunut vuosien varrella.

Lue lisää

Sakke Liedes

”Ruuan kanssa syntynyt” – ideoita, trendejä ja yksilöllistä hyvää

Työ, jota Sakke Liedes tekee keittiömestareiden kanssa, vaatii ennen kaikkea kykyä ennustaa. Samalla se vaatii aivan erityisiä tuotteita.

Lue lisää

Parasta on kivat työkaverit – työ nuorten silmin

"Parasta on ollut tosi kivat työkaverit. Joku on aina minun kanssa tekemässä ja neuvoo, mitä pitää tehdä", kertoo Jessica, yksi Kotivaran kesätyöntekijöistä.

Lue lisää

Mitä vaadimme lihatoimittajiltamme

Vuodessa meillä Kotivaralla käytetään meetvursteihin, salameihin, kylmäsavupaisteihin ja muihin tuotteisiin yhteensä noin 2,9 miljoonaa kiloa lihaa. Kelpuutamme tuotteisiimme vain parasta saatavilla olevaa lihaa. Lue lisää vaatimuksistamme lihalle.

Lue lisää

Perheyritys tänä päivänä

Kun yritys on toiminut niinkin kauan kuin meidän Kotivara, kiitoksia voi antaa moneen suuntaan. Mutta on erityisesti yksi taho, joka ansaitsee kunnon halauksen. Tässä artikkelissa kerromme, mikä tuo taho on ja miksi se on niin tärkeä.

Lue lisää

Juuret syvällä maamme historiassa

Vuoden 1943 helmikuussa joukko miehiä heitti löylyä Valkealinnassa, Oulun keskustassa ja päätti, että he perustaisivat yrityksen. Vaikka pohjoisessa Suomessa ei ollut vastaavaa yritystä, uuden alku oli kaikkea muuta kuin helppo.

Lue lisää

Miksi Kotivara on kotivara?

Kotivara-nimellä on historialliset juurensa sota-aikaan liittyen. Kotivara on kuitenkin asia, jota ei kannata unohtaa tänäkään päivänä. Lue lisää siitä, mihin jokaisen kotitalouden olisi hyvä varautua ja miten me puolestamme huolehdimme ruuan saatavuudesta.

Lue lisää