Kotivaran verkkokauppa avattu – poroboxit nyt kotiinkuljetuksella

Laadukas poronliha on Lapin herkkua, jonka saatavuus muualla Suomessa on monesti hankalaa tai kallista. Kotivaralla aloitettiin syksyllä 2020 hankkeen, jolla haluttiin korjata tämän epäkohdan – kehitimme laadukkaasta poronlihasta jokaiseen kotipakastimeen…

Lue lisää

Kotivaran tuotteita

Uusittu ilme ja 20 % vähemmän muovia pakkauksiin

Uudistamme kevään 2021 aikana kuluttajapakkauksiemme ilmeen – tuttu oranssi väri säilyy mutta pakkauksiin ilmestyy uusi vain Kotivaralle suunniteltu fontti. Pakkausmuovin käyttöä olemme vähentäneet 20 % ja olemme kokonaan lopettaneet mustan…

Lue lisää

Janne Piikivi Kotivara Oy:n toimitusjohtajaksi

Koneautomaatioinsinööri eMBA Janne Piikivi on nimitetty Kotivara Oy:n ja Lihavara-konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 1.1.2021. Kotivaran toimitusjohtajana vuodesta 2009 toiminut Jarkko Ojala siirtyy konsernin emoyhtiön Lihavara Oy:n hallitukseen. Piikivellä…

Lue lisää

Uutuus: Poron Pieni Kylmäsavupaisti

Poron Pieni kylmäsavupaisti on herkullinen uutuus, jonka mukavan pienistä siivuista riittää paljon hyvää makua. Tuote sopii voileivälle, voileipäkakkuihin, monenlaisiin tapaspaloihin ja esimerkiksi salaatteihin, mutta hyvänmakuisia siivuja kannattaa tietenkin maistella myös…

Lue lisää

Varautuminen koronavirustilanteeseen

Kotivaran valmistus ja toimitukset sujuvat normaalisti, mutta koronaviruksen takia on käynnistetty monia toimenpiteitä. Tavoitteena on turvata henkilöstömme ja yhteistyökumppaneidemme terveyttä ja turvallisuutta sekä elintarvikkeiden valmistuksen jatkuvuutta. Ruokaviraston 5.3.2020 tiedotteen mukaan…

Lue lisää

Kotivaran talvimeetvursti on uutuus tuhtien makujen ystäville

Talvimeetvursti on meetvurstityyppi, jolle on ominaista ympäri vuoden valmistettavia meetvursteja pitempi kypsytysaika. Silloin kypsyvistä meetvurstitangoista haihtuu vielä normaaliakin enemmän kosteutta ja meetvurstin mausta tulee talveen sopivan voimakas ja lihaisa. Pakkauksen…

Lue lisää

Uutuus: Välimeren salamit tapasteluun

Tapasteletko sapaksilla vai voiteletko leivän? Kotivaran uudet Välimeren tyylillä valmistetut salamit tapasteluun – suomalaisittain sapasteluun. Erittäin hyviä myös voileivillä. Tutustu neljään uuteen makuun!

Lue lisää

Ilkka vetämään Kotivaran myyntiä

Kotivaran myyntijohtajana aloitti viime keväänä Ilkka Heikkinen. Hänen vastuualueenaan on yhtiön myynnin ja markkinoinnin johtaminen niin kotimaassa kuin ulkomailla. Tähän kuuluu muun muassa myynnin toimintatapojen, johtamisen ja tiimihengen kehittäminen. ”Digitaalisen…

Lue lisää

Kärkkäri täyttää 60 vuotta – katso uudet reseptit!

Kärkkäri keksittiin Kotivaralla vuonna 1956, kun Oulun nakkikopeille haluttiin hyvänmakuinen, vähärasvainen ja helposti paistettava makkara. Makkara tunnettiin aluksi Erikoisaamiaisena, mutta vähitellen nimi vakiintui Kärkkäriksi. Nykyään Kärkkäreitä on laajasti saatavilla Oulun…

Lue lisää