Vihreän linjan meetvurstit, tapasherkut ja kesän kausituotteet

Toukokuu on uutuustuotteiden lanseeraamisen kulta-aikaa ja näin myös meillä Kotivaralla. Kotivaran kesän uutuudet sisältävät uuden vihreästä väristä tunnistettavan vihreä linja -tuotesarjan, tuotteet tapasillan herkutteluun sekä jo viime vuodelta tuttuja kesän kausituotteita.

Vihreän linjan meetvurstit – jotta mahdollisimman moni voi nauttia meetvurstin hyvästä mausta

Lisäaineeton, luomu vai kevyt? Nämä kaikki löytyvät Kotivaran uusista vihreällä sähköllä valmistetusta meetvursteista. Halusimme valmistaa tämän tuotesarjan, jotta mahdollisimman moni voisi nauttia meetvurstin hyvästä mausta omia kriteereitään vastaavalla tuotteella.

Meetvursti, ilman lisäaineita on nimensä mukaisesti ilman E-koodeja tehty meetvursti, josta ei kuitenkaan makua puutu. Luomumeetvursti on laadukkaista luomuraaka-aineista valmistettu meetvursti. Kevyt Meetvursti 5 % on sinulle, joka haluat pitää linjoistasi huolta. Tunnistat kaikki vihreästä etiketistä.

Tapasherkut – Kaksi makua samassa paketissa

Kotivaran uudet tapasherkut Pohjola ja Barbeque soveltuvat erinomaisesti tapaksiin ja muuhun herkutteluun.  Mikä parasta – tuotteissa on kaksi todella hyvää makua samassa paketissa.

Tapasherkut Pohjola sisältää pohjoiseen makumaailmaan erinomaisesti soveltuvat Karpalosalamin ja Porochorizon. Tapasherkut Barbeque herkullisen BBQ-salamin ja Juustosalamin. Paketit on varustettu QR-koodeilla, mitä kautta saat vielä valmiit reseptit tapasiltaasi varten. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Karpalo-saaristoleipä -tapas?

Kevyt Kesämeetvursti ja Valkosipulikärkkäri – Kesän kausituotteet

Ei kesää ilman Kevyt Kesämeetvurstia. Tämä kesäksi valikoimiin tuleva kausituote soveltuu herkutteluun hyvällä omallatunnolla. Kesäisen hyvän maun viimeistelee mausteena käytetty karpalo.

Olemme muistaneet myös Kärkkärin ja valkosipulin ystäviä. Viime kesänä aito ja alkuperäinen Kotivaran Kärkkäri sai rinnalleen Valkosipulikärkkärin, joka tekee paluun myös tänä kesänä.

Uutuudet ja kesän kausituotteet 1.5.2022